Inicio Actualidad La 21ª Mostra d’Entitats arriba amb força

La 21ª Mostra d’Entitats arriba amb força

Esteu aquí

Es durà a terme els propers 1, 2 i 3 de desembre, en el marc de la 50a edició de la Fira Avícola

dilluns, 27 novembre, 2023 – 12:00


El cap de setmana de la Mostra és un moment molt especial per a les entitats, ja que és el moment on cada any es retroben i participen en aquest esdeveniment amb l’objectiu de donar a conèixer als pratencs i les pratenques la tasca que fan cadascuna d’elles, al llarg de l’any.


Enguany, la Mostra en reunirà gairebé un centenar de diferents àmbits: social, educatiu, esportiu i cultural, així com consells municipals i projectes municipals.

MAS:  La Festa d'Encesa dona pas a l'inici de la campanya de Nadal 2021 i Reis 2022 a Cornellà


A la vegada que la Fira, les entitats també celebraran el seu aniversari mirant al passat i la seva història, de vital importància per la ciutat del Prat, gaudint el present i somiant un futur amb nous reptes i fites.


A la 21a Mostra podreu trobar els estands de les diferents entitats i també un munt d’activitats organitzades per elles mateixes. Podeu consultar totes les activitats al següent enllaç.


#21MostraEntitats


Durant els plenaris de preparació previs a la Mostra, les Entitats han participat en uns tallers amb l’objectiu de millorar la seva comunicació a través de les xarxes socials.


Durant tot el cap de setmana, podreu seguir la seva activitat a les seves xarxes socials i especialment a Instagram, ja que entre totes han dissenyat diferents stickers que podran i podreu utilitzar durant la celebració de la Mostra.

MAS:  65YMÁS y Cámara de España presentan la campaña 'El Valor Sénior'


Aquests stickers es poden afegir als stories d’Instagram buscant amb les etiquetes: elprat, Entitats i/o mostraentitats.


Dia Internacional de les Persones Voluntàries


El Punt de Voluntariat impulsa una nova campanya per captar més persones voluntàries i ho fa en el marc de la 21a Mostra d’Entitats.


Serà el dissabte 2 de desembre, a les 11:30 h, quan es realitzarà una acció explicativa dels diferents projectes existents al Prat, dins del pavelló de la Mostra.


La nova campanya vol apropar a la ciutadania els diferents sentiments que desperta el Voluntariat a través d’imatges dels diferents projectes que actualment estan actius al Prat.

MAS:  Vuit startups seleccionades per participar en la nova convocatòria del programa d’incubació Cornellà Open Future


En són més de 70 els projectes en els quals podeu participar. Apropeu-vos i coneixeu on i com podeu fer del Prat una ciutat millor.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora
Artículo siguiente2.400 denúncies per abandonar escombraries a la via pública i per actes incívics
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí