Inicio Actualidad ‘La imatge permanent’, de la pratenca Laura Ferrés, guanya una Espiga d’Or

‘La imatge permanent’, de la pratenca Laura Ferrés, guanya una Espiga d’Or

Esteu aquí

El jurat de la 68 Semana Internacional de Cine de Valladolid reconeix així el primer llargmetratge d’aquesta directora, guanyadora d’un Goya i un Gaudí amb el curt ‘Los deshederados’

dijous, 2 novembre, 2023 – 13:45


La pel·lícula ‘La imatge permanent’, dirigida per la pratenca Laura Ferrés, ha estat proclamada guanyadora de l’Espiga d’Or en la 68 Semana Internacional de Cine de Valladolid. El treball, rodat al Prat i amb la col·laboració de El Prat Film Office, ja va ser aclamat per la crítica en la seva estrena mundial al Festival de Locarno. Es tracta del primer llargmetratge d’aquesta directora, que ja va rebre un Goya, un Gaudí i el guardó de la Setmana de la Crítica de Cannes pel seu curtmetratge ‘Los desheredados’, del 2017.

READ  Les Festes de la Carxofa tornen als carrers del Prat aquest mes d’abril, per primera vegada després de la pandèmia


‘La imatge permanent’, que s’estrenarà en cinemes el 17 de novembre, està inspirada en la història de la família materna de Ferrés, que prové d’Andalusia. La protagonista és la Carmen, directora de càsting d’una agència de publicitat. Als 52 anys, veu com el seu entorn de treball i personal comença a canviar. Es troba entre dos mons: el de l’oficina i la publicitat, aparentment nou, brillant i ple d’oportunitats, i el de fora, el de la seva mare que s’ha d’operar, el dels turistes que s’arrosseguen per una ciutat irreal i el de les discoteques i aplicacions de cites que serveixen per desfogar-se. 


Presentació de ‘Flores ciegas’


La de la pel·lícula de Ferrés no és l’única estrena cinematogràfica amb ADN pratenc que hi ha a la vista. Aquest dissabte, 4 de novembre, es presenta a l’Auditori del Cèntric ‘Flores ciegas’, de Rosa Delgado Leyva. Aquest curtmetrage va guanyar un guardó al 35 Girona Film Festival i un altre al Love and Hope International Film Festival. No només és pretenca la directora sinó també una part important del repartiment i de l’equip tècnic. Les productores, Cosersinhilo Producciones i Brea & Marín Producciones, també són de la ciutat.

READ  Activat el pla d’emergències municipal davant del risc de fortes ventades aquesta tarda i nit


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Macabro hallazgo en el mar de Blanes (Girona)
Artículo siguienteAnticipándose a Black Friday, Navidad y Rebajas, SEUR aumentará su equipo con 3.200 profesionales
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí