Inicio Actualidad 15 empreses i 150 persones en recerca de feina participen a la...

15 empreses i 150 persones en recerca de feina participen a la jornada Entrevista’t

El departament de Polítiques d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà ha organitzat aquest dimecres 25 d’octubre una jornada de NetWorking, de treball en xarxa, amb la participació de 15 empreses que aportaven un total de 32 ofertes de treball, i unes 150 persones que, o bé estan en atur, o bé es troben en procés de recerca d’ocupació per qualsevol altre motiu.

El desenvolupament de la jornada Entrevista’t consisteix en fer entrevistes ràpides, d’uns deu minuts com a màxim, perquè uns i altres coneguin el màxim de perfils -en el cas dels empresaris- i d’ofertes laborals -en el cas dels usuaris dels serveis d’ocupació-. El propòsit és que es faci el màxim de connexions que sigui possible; per a les persones que busquen ocupació, més enllà de trobar la feina que busquen, també es guanya per un cantó pràctica i agilitat alhora de presentar-se a ofertes de feina, i per l’altre poder establir contactes útils en el futur.

MAS:  Diversitat lingüística amb una àmplia oferta de propostes en anglès

La jornada ha tingut com a escenari les instal·lacions del RCD Espanyol, que ha col·laborat amb l’Ajuntament de Cornellà en l’organització de l’activitat. És la segona edició d’aquest projecte realitzada pels serveis d’ocupació municipals.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAlrededor de 2.000 especialistas se congregan en Sevilla-Santa Justa para el Congreso Nacional de la SEHH de BeiGene
Artículo siguientePacientes en el olvido: La falta de información sobre cánceres hematológicos menos reconocidos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí