Inicio Actualidad Una delegació de l’ajuntament assisteix a l’Expo Real 2023 en cerca de...

Una delegació de l’ajuntament assisteix a l’Expo Real 2023 en cerca de noves oportunitats empresarials

Esteu aquí

Es tracta d’una fira empresarial d’abast internacional que se celebra a Múnic

dimecres, 11 octubre, 2023 – 09:00


La setmana passada, entre el dimecres 4 i el divendres 6 d’octubre, es va celebrar l’Expo Real 2023 a Múnic (Alemanya). Es tracta d’una fira empresarial d’abast internacional. En la present edició, va reunir més de 2.000 expositors i milers de professionals del sector durant tres dies d’intenses reunions i presentacions.


Enguany, una delegació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, conformada pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, i el director de l’Àrea d’Acció Institucional, José David Muñoz, ha representat el nostre municipi a l’Expo Real. Moreno fa una valoració positiva de la presència municipal a la fira en cerca de noves oportunitats empresarials.

MAS:  Inscripcions obertes per a la XL Cursa Popular del 10 d'octubre


La delegació pratenca anava acompanyada de representants d’altres municipis del territori. Els consistoris d’Esplugues de Llobregat, de Viladecans, de Cerdanyola del Vallès, de Gavà i de l’Hospitalet, així com el Centre d’Empreses del Baix Llobregat, formaven part d’aquesta expedició organitzada per l’Agència Econòmica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).


Enguany, el lema de la fira va ser Construint el futur, tot destacant la importància de la sostenibilitat, els avenços tecnològics, els desenvolupaments urbans intel·ligents i les oportunitats d’inversió en la indústria. D’aquest forma, l’Expo Real es consolida com a un impulsor de la innovació i el creixement empresarial.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAtracción en alza por el sector de la salud en la Formación Profesional
Artículo siguienteÚLTIMA HORA | Luto musical en L’Hospitalet de Llobregat: fallece Amado Jaén a los 74 años, bajista de Los Diablos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí