Inicio Actualidad Cornellà se suma als actes de sensibilització del Dia Mundial de la...

Cornellà se suma als actes de sensibilització del Dia Mundial de la Salut Mental

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar el 10 d’octubre com el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu sobre conscienciar sobre la importància de cuidar i garantir la salut mental i el benestar emocional arreu del món.

Per aquest motiu l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb diferents institucions i departaments municipals desenvoluparà durant tot el mes d’octubre diferents activitats sobre aquest àmbit dirigides a la ciutadania sota el lema “Salut Mental Dret Humà Universal”.

L’objectiu és conscienciar sobre com les persones tenen dret a accedir a tots els àmbits de la vida (social, laboral, oci o sanitari, entre d’altres) sense estigmes i sempre cuidant el benestar emocional i la salut mental de tota la comunitat. També es pretén fomentar i promoure l’accés a tots els serveis que l’Ajuntament té en marxa per cuidar i garantir la salut mental de la ciutadania.

MAS:  La Cloenda de L'Esport en Edat escolar es trasllada al carrer Sorral del Riu

Podeu consultar totes les activitats que es duran a terme per commemorar aquest dia al següent enllaç de l’agenda. També, si ho preferiu, podeu descarregar el programa.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorImpuls a l’esport inclusiu
Artículo siguiente¿LLEGAN LAS LLUVIAS? | Cambio radical de tiempo para el puente de octubre en Baix Llobregat según Jorge Rey
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí