Inicio Actualidad Citilab: opcions formatives tecnològiques per a totes les edats

Citilab: opcions formatives tecnològiques per a totes les edats

Un altre dels espais ciutadans que renova la seva oferta formativa al setembre és el Citilab. El laboratori ciutadà de Cornellà té obertes les inscripcions a les formacions quadrimestrals de programació i robótica, capacitació digital i ús de les TIC en diferents nivells i adaptats per a franges d’edat.

CONSULTA AQUÍ L’OFERTA FORMATIVA

Per a inscriure’s a qualsevol de les formacions cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant la formació o les formacions a les quals es vol participar. 

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés telemàtic, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del centre: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius.

MAS:  La gestió municipal, a debat al Cornellà Creació amb la presència de Manuela Carmena i Ana Berenguer

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat arriba a finals de setembre assolint i superant la xifra de 16.500 Citilabers, que és el nom que reben les persones que formen la comunitat del Citilab.

www.citilab.eu


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquest diumenge suma’t a la Festa de la Mobilitat Sostenible
Artículo siguienteExposicions i molta activitat cultural aquesta tardor
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí