Inicio Actualidad Festes de Gavarra i molt més aquest cap de setmana

Festes de Gavarra i molt més aquest cap de setmana

Un cop tornats a la rutina laboral i familiar, la tornada a l’escola, i l’inici de les activitats habituals, la ciutat torna a programar activitats d’oci i lleure per als caps de setmana, per compartir, per gaudir de jornades festives i plenes de propostes.

El ritme serà més intens aquests dies al barri de La Gavarra que ha començat les seves festes i on s’han planificat propostes culturals, esportives i familiars durant tot el cap de setmana. Les activitats comencen amb el pregó, el mateix divendres 15, a càrrec de l’alcalde de Cornellà i de Xavier Llanos, cuiner del restaurant PLATS, qui oferirà una conferència i degustació. Serà a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, a partir de les 19 h. I, ja després, una mica més tard, cap a les 21 h, a la plaça d’Europa, podrem gaudir de les actuacions dels grups de danses i de cors de l’Associació Cultural Extremenya San Isidro Labrador i de l’Associació de Veïns de La Miranda.

READ  La Botiga, el projecte de garantia alimentària del Prat, participa a una trobada internacional d’intercanvi de coneixements a Milà

Però per no oblidar-se de res i seguir l’actualitat cultural de la ciutat heu d’estat atents a les xarxes socials de la plataforma cultural QUEFERACORNELLÀ on trobareu les propostes i tota la informació al respecte.

També aquest cap de setmana les alternatives s’amplien amb el Festival B-Retina amb una programació destacada a l’Auditori de Sant Ildefons. Diumenge s’estrena una interessant exposició al Museu Palau Mercader: ‘Cossos que parlen. Les representacions del cos en les autores de còmic 1910-2022’ s’inaugura aquest diumenge 17 de setembre, al Museu Palau Mercader, a les 12 h, a càrrec de la comissària de la mostra, la reconeguda historietista Marika Vila. Allà, al Museu Palau Mercader també podreu aprofitar per fer la visita lliure per les seves instal·lacions i gaudir del parc.

READ  Els serenos de Cornellà compleixen un any amb més de 1.500 actuacions a la via pública

Estigueu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

  CulturaCornella  |  QueferaCornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCUIDA DE TUS MASCOTAS: Conoce las regulaciones sobre el número de animales en tu hogar en Baix Llobregat
Artículo siguienteDescubre el supermercado más asequible de España en Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí