Inicio Actualidad Protecció Civil prova aquest dijous, 14 de setembre, el sistema d’alertes a...

Protecció Civil prova aquest dijous, 14 de setembre, el sistema d’alertes a mòbils

 Aquest dijous, 14 de setembre, Protecció Civil assajarà el sistema d’alarmes a telèfons mòbils en l’àrea de Barcelona. El missatge el rebran uns cinc milions de persones. Per a evitar que la población s’espanti –el so de l’alarma és estrident– i, sobretot, perquè el missatge arribi al 100% del potencial de població, des del Govern han posat tots els esforços per a explicar com preparar als mòbils per a assegurar que es rep l’avís i detallar en què consistirà aquesta prova.

Per a un millor seguiment i valoració, l’enviament es realitzarà per sectors geogràfics en diferents hores al llarg del matí. A les 10.00 hores s’enviarà el missatge d’alerta als mòbils al Vallès Oriental, Maresme, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet; a les 11.00 hores a Barcelona; a les 12.00 hores al Vallès Occidental; i a les 13.00 hores al Baix Llobregat i a L’Hospitalet de Llobregat.

MAS:  Començament de curs per a més de 12.000 escolars

Tots els mòbils que estiguin en la zona, encara que siguin persones que estiguin de pas per carretera o ferrocarril com poden ser transportistes o turistes, haurien de rebre el sms. Concretament, el missatge que rebran serà el següent: ‘Prova d’alerta de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. No telefonis al 112, és una prova. En una emergència real rebries instruccions per a protegir-te’. El missatge s’enviarà en català, castellà i anglès.

El ‘conseller’ d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha utilitzat el seu propi compte d’Instagram per a comptar gràficament i de manera senzilla com serà aquest assaig d’emergència.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorISDIN se suma a la Copa América de vela para destacar la importancia de la fotoprotección
Artículo siguienteL’Ajuntament mobilitza 5.000 euros del fons d’emergències per donar suport a la població del Marroc afectada pel terratrèmol
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí