Inicio Actualidad L’Ajuntament expressa la seva solidaritat i el seu condol per les víctimes...

L’Ajuntament expressa la seva solidaritat i el seu condol per les víctimes del terratrèmol de Marroc

L’Ajuntament de Cornellà manifesta les seves condolences al Marroc per les conseqüències del terratrèmol que va sacsejar ahir divendres al vespre la zona sud-oest de Marràqueix, deixant més de 1.000 morts i 1.200 ferits, segons les últimes dades. El consistori expressa la seva solidaritat amb els familiars de les víctimes mortals i desitja la ràpida recuperació dels ferits. La ciutat sencera se suma al seu sentit condol i es posa a disposició de les ciutadanes i ciutadans de Marroc, a qui envien suport per superar aquesta catàstrofe natural.

De la mateixa manera, volem expressar i oferir la col·laboració de la nostra ciutat en tota mena d’ajudes que es puguin articular i ser necessàries per a la recuperació de la normalitat a la regió afectada.

READ  Prop d’un centenar de flamencs, al delta del Llobregat

A la nostra ciutat hi ha una gran comunitat marroquina, per la qual cosa també volem mostrar la nostra solidaritat amb els veïns i veïnes que poden tenir familiars, coneguts o persones properes entre les víctimes.

Com a mostra de solidaritat i condol es convoca a la ciutadania a fer un minut de silenci el proper dilluns 11 de setembre, a les 12.00 hores, just abans de l’inici de l’ofrena floral amb motiu dels actes de la Diada de Catalunya, a la plaça de l’Església.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDimas Gimeno, referente en el sector: Las tiendas deben ser lugares atractivos que permitan “descubrir, aprender y emocionarse”
Artículo siguienteL’alcalde Mijoler anima a “posar en comú les nostres diferències” per avançar en la desjudicialització política i cap “als anhels que compartim de progrés i de justícia”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí