Inicio Actualidad Les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat comencen a caminar

Les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat comencen a caminar

dijous, 3 agost, 2023 – 16:00


Què són les Agendes 2030 i Urbana?


Al 2015 l’Organització de les Nacions Unides va definir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fonamentals per preservar el planeta i fer possible una vida digna per a totes les persones que hi viuen. El pla que recull els projectes i accions per donar compliment als 17 ODS, és l’Agenda 2030.


Al 2016, l’ONU aprovà a Quito (Equador) el document final de la Conferència de les Nacions Unides sobre Habitatge i Desenvolupament sostenible (Hàbitat III), que inclou la Nova Agenda Urbana.  


Pots conèixer una mica més dels ODS en aquest vídeo.

MAS:  CALENDARIO LABORAL | Estos serán todos los días festivos y puentes de Tarragona en 2024


En quin punt estan les Agendes al Prat?


Actualment, amb el suport de la Diputació de Barcelona, estem treballant en la diagnosi de les agendes. Alineant els plans i projectes que realitzem. Trobareu més informació en aquests enllaços: Agenda 2030 del Prat i Agenda Urbana del Prat.


Com hi puc contribuir?


Les Agendes són plans de ciutat que interpel·len tots els agents del territori (ciutadania, comunitat educativa, entitats, empreses, comerços, Ajuntament…) a treballar-hi activament. A l’octubre es posarà en marxa un procés participatiu obert a la ciutadania i als diferents agents.


També podeu consultar a la web de l’Agenda 2030, en cadascun dels ods, diverses recomanacions per contribuir a la consecució d’aquest repte global.

MAS:  Autoritzada la mostra d'aviram a la Fira Avícola del Prat

- Te recomendamos -
Artículo anterior¿DONDE HAY MEDUSAS? | MedusApp es la app para el móvil que te dice donde están todas las medusas en España
Artículo siguienteEls jocs d’aigua de la plaça de Louis Braille i Jardins de la Noguera entren en funcionament per fer front a la calor
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí