Inicio Actualidad La participació a les eleccions generals, al Prat, ha estat a...

La participació a les eleccions generals, al Prat, ha estat a les 18 h d’un 50,74 %

Esteu aquí

Aquesta dada suposa un descens de 10,11 punts respecte la de les eleccions generals del novembre de 2019

diumenge, 23 juliol, 2023 – 18:00


24.639 persones han votat, a les 18 h, a les eleccions generals al Prat de Llobregat. Aquesta xifra representa un 50,74 % del cens municipal i suposa un descens de la participació del 10,11 % respecte als darrers comicis per escollir els membres del Congrés i el Senat espanyols, que es van celebrar el novembre del 2019. 2.408 persones han votat per correu, una dada que multiplica per 8 les xifres habituals de participació per aquest mitjà al municipi.

MAS:  S’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais


El cens electoral del Prat de Llobregat per a aquests comicis està format per  48.558 persones. Recordeu que podeu consultar el lloc on us correspon votar a https://scur.cat/GPE657.


Els 18 col·legis electorals seguiran oberts fins a les 20 h, moment a partir del qual s’iniciarà el recompte de vots. 


Podreu seguir l’escrutini, a partir del tancament dels col·legis, a eleccions.elprat.cat. També podeu fer seguiment dels resultats electorals i de les primeres anàlisis en clau local i metropolitana a El Prat Ràdio, El Prat Digital i El Prat TV. 


- Te recomendamos -
Artículo anterior62.947 cornellanencs i cornellanenques, cridats a les urnes a les eleccions generals del diumenge 23 de juliol
Artículo siguienteEls col·legis electorals tanquen després d’una jornada que ha transcorregut amb normalitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí