Inicio Actualidad L’Arxiu Municipal del Prat ha obert les seves portes a la ciutadania...

L’Arxiu Municipal del Prat ha obert les seves portes a la ciutadania amb una visita guiada

divendres, 9 juny, 2023 – 12:00


El 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, data en què es reivindiquen els arxius d’arreu del món com a garants de la memòria individual i col·lectiva.


Dimecres passat vam fer una visita a les instal·lacions de l’arxiu amb motiu del Dia Internacional dels Arxius. Els assistents van poder accedir a espais de l’arxiu, que habitualment estan tancats al públic, van veure documents antics, fotografies en diferents suports (negatius, plaques de vidre, , cartells, plànols, etc…


L’Arxiu Municipal, a banda de conservar tota la documentació generada per la pròpia administració, també és arxiu de la ciutat conservant fons documentals privats que s’hi incorporen mitjançant donacions o cessions.

MAS:  Els centres educatius de la ciutat reafirmen el seu compromís amb el medi ambient


Paral·lelament, la Diputació de Barcelona també s’ha adherit a aquesta celebració internacional amb els actes que sota el lema «Arxius i esport: memòria – persones – valors», organitzats per l’Arxiu General i la Xarxa d’Arxius Municipals que coordina l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorActe de lliurament dels Premis Innova-Emprèn a l’INS Illa dels Banyols
Artículo siguienteL’Arxiu Municipal del Prat ha obert les seves portes a la ciutadania amb una visita guiada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí