Inicio Actualidad Acte de lliurament dels Premis Innova-Emprèn a l’INS Illa dels Banyols

Acte de lliurament dels Premis Innova-Emprèn a l’INS Illa dels Banyols

Esteu aquí

Els guardons reconeixen els millors projectes desenvolupats per estudiants de formació professional del centre durant aquest curs

divendres, 9 juny, 2023 – 10:00


L’Institut Illa dels Banyols va organitzar el divendres 2 de juny l’acte de lliurament dels Premis Innova-Emprèn, que tenen per objectiu premiar les millors idees i els millors projectes desenvolupats per l’alumnat de grau mitjà i grau superior del centre que participa en els mòduls de Síntesi-Projectes durant el curs 2022-2023. També es va atorgar un guardó al millor expedient del Programa de Formació i Inserció. A més, tots els estudiants participants als mòduls de Síntesi-Projectes realitzats a l’institut o a una empresa en modalitat Dual van rebre un portamòbil imprès en 3D al mateix institut i un diploma acreditatiu.

MAS:  "SELFI", l'autorretrat d'onze adolescents, tanca el campus d'estiu


La finalitat d’aquest concurs consisteix a promoure el talent i la cultura i els projectes innovadors en l’entorn actual.


L’organització de l’esdeveniment va recaure en els departaments de Formació i Orientació Laboral i d’Hoteleria i Turisme de l’institut. Concretament, l’alumnat del cicle de grau superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques (TCP) va elaborar el projecte sobre l’organització i lliurament dels premis.


Els premis van comptar amb la col·laboració de l’empresa Black & Decker (B&D).


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat celebra la ciència amb la primera edició del “Diverciència”
Artículo siguienteL’Arxiu Municipal del Prat ha obert les seves portes a la ciutadania amb una visita guiada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí