Inicio Actualidad L’Ajuntament del Prat de Llobregat ofereix una àmplia i variada oferta formativa

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ofereix una àmplia i variada oferta formativa

Esteu aquí

Els cursos i tallers van dirigits a la població activa del municipi, independentment de la seva situació laboral, i faciliten l’adaptació als canvis del mercat de treball

diumenge, 1 gener, 2023 – 10:30


Factors com l’auge de les noves tecnologies, el canvi climàtic i les crisis socials i econòmiques, entre altres, fan que el mercat laboral evolucioni constantment per adaptar-se a les noves necessitats de la societat. D’aquí la importància de la formació al llarg de la vida, com a eina clau per adaptar-nos als canvis constants del mercat de treball i per capacitar-nos.


Per això, des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat impulsem un conjunt de formacions, amb l’objectiu d’oferir a la població activa del nostre municipi, independentment de la seva situació laboral, cursos i tallers per millorar les seves possibilitats de tenir feina i millorar la seva posició en el mercat de treball.

MAS:  El Prat ha facilitat que tota la ciutadania pugui gaudir de la cultura a l’estiu, amb una àmplia programació d’activitats


Comptem amb l’oferta de formació professional per a l’ocupació, adreçada preferentment a persones en situació d’atur. En aquest cas, la pràctica totalitat dels cursos que hi ha corresponen a certificats de professionalitat (CP) i els seus itineraris formatius finalitzen amb pràctiques en empreses. Mentre que les accions formatives en llengua anglesa donen l’opció de fer l’examen oficial de Cambridge English i d’acreditar el nivell cursat segons el Marc europeu comú de referència per als idiomes estrangers.


També tenim els recursos de formació contínua, que adrecem a treballadors i treballadores amb l’objectiu de requalificar o perfeccionar els seus coneixements professionals. El curs de gestió administrativa i financera del comerç internacional en l’àmbit portuari, conegut com a YEP MED, s’inclou en aquests recursos.

MAS:  L'Escola Sona retorna a La Capsa


La formació no es pot entendre com una despesa pública o privada, sinó com una inversió que sempre té un retorn positiu. Alhora, també és una línia de millora continuada de les nostres capacitats personals i professionals. Per aquest motiu, fem una aposta decidida i ferma per la formació i us animem a participar activament en les diferents possibilitats formatives que oferim.


Podeu consultar tota l’oferta formativa del curs 2022-2023 en aquest llibret: https://www.elprat.cat/sites/default/files/documentos_descargables/o_aj_ocupacio23_llibret.pdf.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Policia Local es forma en l’atenció al col·lectiu LGTBI+
Artículo siguienteEl Prat, compromès amb els drets del col·lectiu LGTBIQ+
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí