Inicio Actualidad Tot a punt per a la Festa Major del Prat!

Tot a punt per a la Festa Major del Prat!

Esteu aquí

Ens preparem per viure una Festa Major diferent, distribuïda per la ciutat en nous espais adaptats a la situació sanitària i que seguirà en tot moment les recomanacions per una festa segura

divendres, 3 setembre, 2021 – 13:15


El mes de setembre ja és aquí, i amb la tornada de les vacances, recuperem les rutines i els horaris. I també comencem a conèixer com serà la nostra Festa Major.


Durant els mesos d’estiu, l’Ajuntament i entitats de la ciutat hem estat treballant en un model de Festa Major possible dins del context sanitari que vivim, adaptat per garantir una Festa segura i amb una programació diversa i per a tots els públics: actes de cultura popular i tradicional, concerts i grups 100% #potablava, el Prat Nocturn, teatre, circ, humor…


Set espais amb propostes ben diferents


Les activitats es desenvoluparan en nous espais a l’aire lliure i que permeten un control de l’aforament. Per aquest motiu els patis d’algunes de les escoles i places de la ciutat s’adaptaran per gaudir del programa de la Festa Major. El pati de l’Escola Molt Honorable. Josep Tarradellas acollirà alguns dels concerts i propostes musicals,  al pati de l’Escola Bernat Metge es podran veure també concerts de grups locals, espectacles d’humor i fins i tot titelles, que ens faran riure i emocionar-nos a parts iguals. I el pati de l’Escola Jaume Balmes serà l’escenari per músiques, mostres artístiques i culturals d’entitats de la ciutat. Els millors concerts tribut els escoltarem a la plaça de Louis Braille, també boleros i fins i tot música de banda.


El Teatre L’Artesà serà com sempre l’espai per gaudir del millor de les  Arts en Viu. La Cirquera es trasllada a la plaça de Sant Jordi, que es transforma en un gran escenari per rebre els espectacles de circ més especials i innovadors.


I la cultura popular i tradicional tindrà el seu espai a la Grada de Cultura Popular. L’aparcament de l’estació de RENFE es transforma en una gran grada per gaudir de danses, tradicions, focs i música amb totes les colles de cultura popular i tradicional del Prat.


Reserva d’entrada per a tots els espectacles


L’entrada serà gratuïta per a tots espectacles, tret de les propostes del Teatre L’Artesà. Caldrà fer  reserva prèvia de les entrades a partir de divendres 17 de setembre a les 17 h al web de Festa Major. Només es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.


I no podia faltar el tradicional mocador de festa major que el trobareu als centres culturals a partir del 20 de setembre.


A partir de la setmana vinent començarem a desvetllar tot el que s’ha preparat per a la Festa Major del 2021! Estigueu atents i atentes a elprat.cat/festamajor, el nostre instagram i facebook i la resta de canals municipals, així com al programa que es distribuirà per totes les cases. 

Artículo anteriorLa qualitat de l’aigua de la platja es manté en uns nivells excel·lents
Artículo siguienteNova sessió de vacunació massiva per a majors de 12 anys el dimarts 7 de setembre
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.