Inicio Actualidad 457 alumnes participen a la Mostra de Punts de Llibre Sant Jordi...

457 alumnes participen a la Mostra de Punts de Llibre Sant Jordi 2023

Un any més, infants i joves de les escoles de Cornellà han participat a la XXV Mostra de Punts de Llibre Sant Jordi 2023 demostrant el seu talent i creativitat artística. En total, han participat uns 457 alumnes d’infantil, primària i secundària de tots els centres educatius públics i de quatre centres concertats de la ciutat, així com també l’escola municipal d’Educació Especial Virolai. 

El tema proposat per les escoles ha estat “Alícia en el país de les meravelles” de l’autor anglès Lewis Carroll (1832-1898) i s’han valorat criteris com el llenguatge plàstic, l’originalitat, la composició i l’ús del color.

El lliurament de premis es farà el dijous 27 d’abril, a les 18 h, a l’Auditori del Centre Cultural Sant Ildefons, en un acte organitzat per l’Ajuntament de Cornellà i el Centre de Recursos Pedagògics, amb la voluntat de donar visibilitat a la feina feta des de les escoles i instituts en l’àmbit artístic i literari. 

MAS:  Dilluns de Segona Pasqua, dia escollit per la ciutadania del Prat com a segon festiu local

En aquesta trobada es donaran a conèixer els punts guanyadors i els finalistes de les sis categories (Infantil, Primària I, Primària II, Secundària I, Secundària II i Postobligatòria), i se’ls lliuraran els premis i/o diplomes corresponents: un lot de contes o llibres per l’alumne guanyador i lot de contes o llibres per a la classe.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa nova plaça de l’Estany de Sant Maurici ja és una realitat
Artículo siguiente5 anys de carrers tallats els caps de setmana per promoure un oci actiu i la millora del medi ambient
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí