Inicio Actualidad L’Espai Situa’t formarà a persones que vulguin conduir grups d’ajuda mútua de...

L’Espai Situa’t formarà a persones que vulguin conduir grups d’ajuda mútua de benestar emocional

dimarts, 18 abril, 2023 – 14:15


El benestar emocional podria definir-se com un conjunt de sentiments i sensacions positives que ens capaciten i ens permeten adaptar-nos a les diferents situacions i demandes de l’entorn. És un concepte que té a veure amb l’experiència subjectiva de sentir-se bé, en harmonia i amb tranquil·litat.


Des de l’estratègia local de promoció de la salut mental i del benestar emocional del Prat és prioritari fomentar el benestar emocional de la ciutadania pratenca.


Amb aquest objectiu, es posa en marxa una formació en moderació de Grups d’Ajuda Mútua (GAM) de benestar emocional. Un GAM és un espai d’escolta i comprensió, en el qual es reuneixen diverses persones que comparteixen un mateix problema, dificultat o preocupació, per intentar superar o millorar la seva situació.

MAS:  Portes obertes a les escoles bressol municipals


La formació es dirigeix a persones que passen per un patiment emocional i que volen aprendre a moderar un d’aquests grup per tal de millorar el seu benestar emocional i el de persones que l’integren. 


Es tracta d’una formació que es realitza des de l’Espai Situa’t del Prat i l’Espai Situa’t del Baix Llobregat, en el marc de l’estratègia local de promoció de la salut mental i el benestar emocional de l’Ajuntament. És una formació oberta a tota la comarca del Baix Llobregat i es farà al Prat de Llobregat.


La formació comença el proper 11 de maig i finalitza el 13 de juliol del 2023. Son 10 sessions setmanals, els dijous de 16:00 a 19:30 h, en format presencial, a les Cases d’en Puig (Plaça de l’Agricultura, 4).

MAS:  La qualitat de l'aigua de la platja es manté en uns nivells excel·lents


Per apuntar-se cal contactar amb l’Espai Situa’t del Prat al telèfon 651.715.466 o al correu espaisituat@elprat.cat ​


Més informació en aquest enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTrobades amb les persones defensores dels Drets Humans en una nova edició de ‘Ciutats Defensores’
Artículo siguienteS’amplien els terminis de presentació de sol·licituds dels tres segments del Programa Kit Digital fins al 31 de desembre de 2024
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí