Inicio Actualidad La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més...

La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més de 250 estudiants

Esteu aquí

El programa contempla presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d’Orientació Personalitzada

dimecres, 29 març, 2023 – 14:30


Més de 250 estudiants han assistit aquest matí a la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional (JOAP) del Prat de Llobregat que s’ha celebrat al Cèntric Espai Cultural. L’esdeveniment s’adreça principalment a l’alumnat de 2n de batxillerat del municipi que es troba en un moment de transició i ha de decidir quins estudis superiors cursar i pretén complementar la tasca orientadora que es realitza en els centres educatius.

MAS:  L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici


Els estudiants han pogut gaudir de 40 presentacions de vuit àmbits acadèmics diferents: educació, comunicació i màrqueting; ciències; arts, cinema i música; ciències de la salut; administració, economia, relacions internacionals i ciències jurídiques; informàtica, enginyeria i arquitectura; humanitats; i ciències de la salut. La programació de l’oferta acadèmica de la jornada s’elabora a partir de les preferències dels estudiants, que fan la seva tria en un formulari que omplen durant el curs.


La JOAP ha inclòs també l’Espai Fira, en el qual es podia demanar informació específica als estands dels centres participants, i el Punt d’Orientació Personalitzada gestionat pel Lloro, que ha ofert un assessorament individualitzat per tal de resoldre dubtes i orientar respecte a l’elecció d’estudis.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Tragedia en Arbeca: fallece un agricultor de 61 años en un accidente de tractor


La jornada està organitzada pels departaments d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament del Prat de Llobregat en col·laboració amb els instituts de batxillerat i formació professional del municipi, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl proper divendres, 31 de març, El Prat commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans
Artículo siguienteAsí está el estado de la gestación subrogada en Alcorcón. Ana Obregón abre el debate
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí