Inicio Actualidad Diverses empreses i entitats turístiques del Prat són distingides amb el Compromís...

Diverses empreses i entitats turístiques del Prat són distingides amb el Compromís de Sostenibilitat Turística Biosphere i el segell de Punt d’Informació Turística

Esteu aquí

Aquest dilluns 13 de març s’han lliurat els distintius en un acte organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat al Castell de Castelldefels

Representats de l’AGT, L’Artesà i el Mesón El Cortijo, juntament amb la regidora de Comerç i Turisme Marina Garcia, en l’acte d’entrega dels certificats Biosphere i PIT

dimecres, 15 març, 2023 – 16:15


El Prat de Llobregat demostra, un any més, el seu compromís amb el turisme sostenible i ja són nou les empreses i entitats del municipi que compten amb la distinció Compromís de Sostenibilitat Biosphere, que reconeix, a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), els agents turístics que aposten per desenvolupar la seva activitat de manera respectuosa amb el medi ambient. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, el restaurant Mesón El Cortijo & Posa’t Morat i Pyrenees Extrem, que es dedica a l’organització d’experiències de muntanya, han rebut per primera vegada aquest reconeixement. Per la seva banda, les empreses i entitats del Prat que enguany han renovat el distintiu són: el Cafè L’Artesà, el Centre Municipal de Vela, el CèNTRIC gastro, el Consorci per la Protecció i Gestió dels Espais Naturals Delta Llobregat, l’Emilio Sánchez Academy i Porta del Delta – Oficina de Turisme de Can Camins.

MAS:  S’inicia el nou curs a L'Escola d'Arts en Viu del Prat


L’entrega dels distintius s’ha fet en un acte en el qual han assistit la presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Sra. Eva M. Martínez Morales; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, la Sra. Eva López; el Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Sr. Xavier Font; i la Sra. Estefania Parra, membre del Consell de la Cambra de Comerç de Barcelona del Baix Llobregat.


En el mateix acte també s’han lliurat els segells Punt d’Informació Turística (PIT) per acreditar els establiments, tant públics com privats, que tenen contacte directe amb el visitant i que funcionen com a complement de les oficines de turisme. Tots ells aporten calidesa i un tracte proper i humà als visitants i contribueixen a donar a conèixer l’oferta turística de la zona, a més de crear i reforçar el teixit local. Enguany, dues empreses del Prat, Ciclistyk i el Cafè L’Artesà, s’han estrenat com a PIT i, per tant, se’ls ha fet entrega del segell durant la cerimònia.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Tragedia en Sabadell: fallece un jugador de 19 años de Fútbol Sala tras sufrir un golpe en la cabeza


Aquests se sumen als dotze establiments del municipi que ja havien estat declarats Punt d’Informació Turística en anys anteriors: el Centre Municipal de Vela, el Centre Esplai Hostel, el CèNTRIC gastro, el Consorci per la Protecció i Gestió dels Espais Naturals Delta Llobregat – Espai Natural del Remolar-Filipines, el Consorci Espais Naturals Delta Llobregat – Espais Naturals del Riu, l’Emilio Sánchez Academy, l’Hostal Cal Siles, la Mucha Masia El Prat, l’Oficina de Turisme de Catalunya – Aeroport de Barcelona, Porta del Delta – Servei d’Informació Turística i Promoció de la Ciutat, el Sallés Hotel Ciutat del Prat i l’Hotel Barcelona Aeropuerto affiliated by Melià.

MAS:  El Prat, protagonista del programa BenvinGUST al Baix Llobregat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorParaula de Dones: un guateque disruptiu
Artículo siguienteJa es coneixen les dates de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí