Inicio Actualidad Tot a punt per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar i viure...

Tot a punt per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar i viure una Cavalcada màgica

Esteu aquí

Enguany els Mags d’Orient recorreran la ciutat amb carrosses renovades que podrem veure per primera vegada al Garatge Reial, el dia 5 al matí.

Imatge d’arxiu

dimecres, 4 gener, 2023 – 14:15


Demà dia 5 de gener viurem una jornada plena d’il·lusió i màgia! Tot està a punt per rebre als Mags d’Orient. L’Harshafa, l’emissari màgic, ja fa dies que va arribar al Prat per preparar la seva arribada i les Fàbriques de Regals instal·lades a la ciutat han treballat intensament durant tots els dies de Nadal.


El Garatge Reial obrirà les portes ben d’hora. A partir de les 11 h, podrem donar els darrers retocs a les noves carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar. L’Harshafa i tots els personatges que acompanyen als Mags d’Orient també visitaran el Garatge, per saludar a tots els nens i nenes que vulguin ajudar en els darrers preparatius. També hi haurà tallers i activitats familiars, les Bústies Reial per si algú encara no ha enviat la seva carta de desitjos i tots els infants tindran la darrera oportunitat d’acabar l’Aventura Camarlenca i aconseguir el seu distintiu de Camarlenc o Camarlenca Reial.

MAS:  El Prat de Llobregat arrenca la temporada de carxofa, el seu producte més emblemàtic, al Gastronomic Forum Barcelona


Recepció a la plaça Catalunya i Cavalcada


Els Mags d’Orient arribaran puntualment a les cinc de la tarda a la pl. de Catalunya, on petits i grans els donaran una gran benvinguda. Ningú sap com ho faran, com sempre serà una gran sorpresa!


Les autoritats de la ciutat els rebran i els faran entrega de les claus de la ciutat, perquè puguin deixar tots els regals que porten, i també el pa i la sal, símbols de pau i solidaritat.


A continuació, s’iniciarà la Cavalcada Reial. El recorregut començarà a les 18.30 h al barri de Sant Cosme, al c. del Riu Xúquer. Continuarà fins a l’av. Pompeu Fabra, l’av. del Remolar, el c. Lleida, la ctra. de la Marina, l’av. Verge de Montserrat, el c. de Frederic Soler i c. Ferran Puig fins a arribar a la pl. de la Vila. Podeu veure el mapa del recorregut complet, amb els trams de major visibilitat aquí.

MAS:  Properament s'obre el termini per a presentar candidatures a una nova edició dels Premis Ciutat de Cornellà


L’Estrella Màgica guiarà el camí de les noves carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar, inspirades en els països d’origen de cada un dels reis. Veurem la carrossa de l’Harshafa, que aquest any està acompanyat de la seva petita aprenenta, la del Correu, la de la Màgia i la Fantasia, la dels Dolços i Llaminadures, la de les Joguines i tancarà la comitiva la carrossa del Carbó. Els personatges màgics, l’Exploradora, la Carta Histèrica, el Rei i la Fava del Tortell i el Serè saludaran durant tota la Cavalcada.


Els Mags d’Orient arribaran a la plaça de la Vila a les 20.30 h. Abans, per fer que l’espera passi més de pressa, hi haurà animacions i podrem escoltar el conte de la Nit de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar, pujaran al balcó de l’Ajuntament des d’on enviaran el seu missatge a tots els infants del Prat. Haurem d’estar ben atents perquè segur que hi haurà alguna sorpresa!  L’arribada a la plaça de la Vila i el discurs de Ses Majestats serà emès en directe per elprat.tv, que farà programació especial a partir de les 20 h,

MAS:  La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora


Participació de voluntaris i entitats


Diferents animacions i coreografies acompanyaran als Mags d’Orient i a les carrosses. Voluntaris i entitats de la ciutat també preparen els darrers detalls per donar la benvinguda a Ses Majestats. Són més de 330 persones i 17 entitats les que donen suport i ajuden a preparar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar durant les activitats prèvies (carters reials, tallers…) i la Cavalcada. Ses Majestats agraeixen el seu esforç i treball per fer que tot estigui a punt per viure una màgica Nit de Reis.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà Escènica aixeca el teló
Artículo siguienteNit de Reis a Cornellà, tot a punt per rebre a Ses Majestats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí