Inicio Actualidad Lectura del Manifest 25N davant de l’Ajuntament de Cornellà

Lectura del Manifest 25N davant de l’Ajuntament de Cornellà

Cornellà se suma, un any més, a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre per reivindicar i aixecar la veu contra aquesta xacra social. El compromís municipal se centra, un cop més, en la necessitat de reforçar els circuits de prevenció, atenció i intervenció.

Aquest divendres tindrà lloc l’ACTE INSTITUCIONAL COMMEMORATIU I LECTURA DEL MANIFEST a càrrec del grup de dones del Club Social Espai 3 (Fundació Salut Mental Catalunya), a les 18.30 h, a la plaça de l’Església. Comptarà amb la participació de l’alumnat de l’escola Antoni Gaudí, Xarxa Activa per la Igualtat dels instituts de Cornellà i Consell Municipal de les Dones. Posteriorment, hi haurà l’actuació musical de Rocío Díaz Marín, alumna de l’IES Esteve Terradas.

READ  El Prat estrena un servei de vehicle elèctric compartit i una xarxa de punts de recàrrega

Enguany, per reforçar la campanya de sensibilització ciutadania es repartiran més de 75.000 estovalles de paper als bars i restaurants de la ciutat  amb missatges sobre violència masclista dins del programa ‘Cornellà posa la lupa’.

A més, aquest diumenge hi haurà la tradicional MARXA DEL BAIX LLOBREGAT CONTRA LA VIOLÉNCIA MASCLISTA, que té la sortida a les 10.30 h a la plaça de l’Església. 

Declaració institucional del 25 de novembre de 2022

Més informació a Violència masclista – Ajuntament de Cornellà (cornella.cat)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà dona la benvinguda al Nadal amb la festa d’encesa de llums
Artículo siguienteEl pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí