Inicio Actualidad La Policia local comença a multar les motos i ciclomotors mal aparcats

La Policia local comença a multar les motos i ciclomotors mal aparcats

Esteu aquí

Després d’una primera fase en què ha desenvolupat accions informatives i de sensibilització, la Policia local ha començat a imposar sancions a les motos i ciclomotors mal aparcats a finals d’aquest mes d’octubre.

Imatge de la campanya informativa prèvia a la fase sancionadora de les motos i ciclomotors mal aparcats

divendres, 28 octubre, 2022 – 13:00


La Policia local del Prat ha començat a multar les motocicletes i ciclomotors mal aparcats a la vorera a finals d’aquest mes d’octubre.


Després les accions informatives i de sensibilització desenvolupades des del mes de maig,  en què s’han col·locat papers informatius a les motos mal aparcades, la Policia local ha començat la fase sancionadora.  Amb la campanya informativa, la Policia local volia donar a conèixer a la ciutadania els canvis introduïts a l’Ordenança de circulació de vehicles i vianants, aprovada al 2021, abans d’iniciar la fase sancionadora.

MAS:  L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici


A diferència de Barcelona, al Prat les motos no poden aparcar a les voreres, sigui quina sigui seva amplada, excepte als llocs específicament senyalitzats  per fer-ho.


Paral·lelament, l’Ajuntament està habilitant espais per a l’aparcament de vehicles de dues rodes a les zones on ha detectat que hi ha necessitats d’aquest tipus, sempre que hi hagi lloc lliure disponible.


La campanya de mobilitat del Prat


Les accions informatives i de sensibilització als conductors i conductores de motocicletes i ciclomotors, prèvies a l’inici de les sancions corresponents, s’emmarquen en una campanya de mobilitat més àmplia de l’Ajuntament del Prat. La campanya pretén informar dels darrers canvis de l’Ordenança municipal de circulació, fomentar una bona convivència entre les persones i els diferents tipus de vehicles que circulen per la ciutat i promoure la pacificació dels carrers, amb intervencions urbanístiques amb aquesta finalitat, entre d’altres accions.

MAS:  El Consell dels infants torna al format presencial de la mà de l’alcalde


- Te recomendamos -
Artículo anteriorProp de 1.500 infants del Prat participaran en Jocs Esportius Escolars a partir de novembre
Artículo siguienteNovembre, torna la Mostra de Còmic a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí