Inicio Actualidad Dijous, nova trobada de la Taula LGTBIQ+ del Prat

Dijous, nova trobada de la Taula LGTBIQ+ del Prat

dimarts, 25 octubre, 2022 – 08:30


El proper dijous 27 d’octubre a les 18:30 h es celebrarà a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 2) una nova trobada de Taula LGBTIQ+ del Prat. Aquesta sessió serà la segona d’enguany i serà l’inici del calendari LGTBI 2022/23.


Aquesta trobada servirà per valorar les accions que s’han dut a terme durant l’any 2022, com per exemple les commemoracions del 17 de maig, Dia contra la LGTBIfòbia, o també per les del Dia per l’Alliberament LGTBI, el 28 de juny.  


Planificació nou curs


A una segona part d’aquesta sessió, des de la Taula es vol treballar el calendari d’activitats i commemoracions pel curs següent. Es pretén recollir idees i propostes per dur a terme en noves accions LGTBI locals.

MAS:  Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat


Voleu formar-ne part? Si voleu participar a la Taula LGTBIQ+ contacteu amb el Programa Municipal de Feminisme i LGTBI a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorIndisciplinats: creació lliure i desbordant
Artículo siguienteTreball als Barris promou la contractació de vuit persones i atén més de 150 a Sant Cosme
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí