Inicio Actualidad Fira de Santa Llúcia a Cornellà el 17 i 18 de desembre

Fira de Santa Llúcia a Cornellà el 17 i 18 de desembre

Aquest cap de setmana Cornellà celebra la Fira de Santa Llúcia que organitza l’associació d’artesans, artistes i creadors Crear Cornellà. La fira tindrà lloc el dissabte 17 de desembre de 18.00 a 21.00 hores i el diumenge, 18 de desembre, de 10.00 fins a 20.00 hores

Les carpes estaran instal·lades a l’entorn de la plaça de l’Església i la rambla d’Anselm Clavé. Enguany tornen a haver-hi un centenar de paradetes com era habitual per Santa Llúcia abans de la pandèmia, on podreu trobar productes fets a mà de decoració, tèxtils, regals i ornaments nadalencs, floristeria, dolços i productes artesanals, etc. També hi haurà acivitats infantils a la part de la carretera d’Esplugues. Una de les activitats que es desenvoluparà durant la Fira de Santa Llúcia és “Ludi Romanorum”, promoguda pel departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Cornellà, diumenge 18, a les 12 hores, que proposa diferents jocs de taula i terra propis de l’època grecoromana.

READ  Entra en servei el nou edicle d’accés a l’estació de Cornellà

Es tracta d’una fira de Nadal molt familiar i de proximitat. Una cita ja consolidada a la ciutat i que posa en valor la tasca d’aquests artistes i artesans que participen en aquest esdeveniment nadalenc. 

Web de l’entitat Crear Cornellà

Activitats de Nadal 2022 i Reis 2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls pratencs deportats als camps nazis
Artículo siguienteEl Servei d’Intervenció Socioeducativa de l’Ajuntament avalua els seus dos anys de posada en marxa amb una jornada tècnica
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí