Inicio Actualidad Festa d’estrena del renovat carrer Bonestar

Festa d’estrena del renovat carrer Bonestar

Aquest diumenge, Cornellà s’omple d’activitat als carrers, per una banda tenim la inauguració del Festival Internacional de Pallassos, la matinal de jocs a l’avinguda de Sant Ildefons i una gran festa per celebrar que ja han acabat les obres de remodelació del carrer Bonestar.

L’activitat “Vine a l’estrena del carrer Bonestar!” començarà a les 11 h i està previst que acabi al voltant de les 13.30 h, i hi haurà animació infantil, tallers creatius, malabars, punteria i música.

El carrer Bonestar s’ha transformat per donar pas a un carrer de vianants de plataforma única, que ha permès recuperar més de 2.150 metres quadrats de superfície sense trànsit de vehicles, millorant l’accessibilitat i la confortabilitat del carrer. Per gaudir d‟aquest nou espai, durant els mesos d‟octubre i novembre, s‟han programat un conjunt d‟activitats vinculades a la sostenibilitat ambiental ia l’art, per als diumenges al matí. Per aquesta raó, més enllà de la festa d’aquest diumenge, des del 23 d’octubre i fins al 27 de novembre, hi haurà activitats dinamitzades els diumenges, dins de la programació dels “diumenges sense cotxes” que es realitza a diversos carrers del municipi tallats al trànsit per unes hores per a gaudi de la ciutadania.

READ  Consells davant de la pujada de les temperatures

      activitats_BONESTAR.jpg


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Biblioteca Antonio Martín ofereix un tast de la seva col·lecció de jazz amb motiu del concert Puro Gershwin
Artículo siguienteRenaturalitzem el carrer Arquitecte Adell i la plaça de la Llibertat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí