Inicio Actualidad Rècord de participació a les activitats d’educació ambiental

Rècord de participació a les activitats d’educació ambiental

Esteu aquí

Aquest curs s’ha enregistrat més de 330 activitats als centres educatius de la ciutat i a tots els nivells: des de l’etapa 0-3 fins l’ESO.

divendres, 7 octubre, 2022 – 10:30


El curs passat, les activitats d’educació ambiental per a les escoles van registrar la major participació d’alumnat en 10 anys amb un total de 330 activitats. A través d’aquestes propostes, l’ajuntament vol donar a conèixer la realitat de la ciutat i el territori així com els valors de la cura de l’entorn, el medi ambient i la transició energètica, és a dir, com podem aconseguir energia neta i renovable. 


A més a més, els  professors i professores han estat formant-se per treballar més continguts ambientals. Durant el curs passat, han realitzat formacions amb eines i metodologies científiques per conèixer i afrontar els problemes ambientals que ens envolten amb mirada de futur.

MAS:  Aigües de Barcelona i Cetaqua demostren l’ús d’aigua regenerada per a l’agricultura, a través de l’hort urbà REGREEN a Cornellà


El curs 2022-23, amb més novetats


Ara que ha començat un nou curs, aquestes activitats continuaran amb més propostes: tractarem el problema dels residus, coneixerem el món dels ocells i la biodiversitat, continuarem coneixent com menjar més sa i millor per tenir cura del planeta, visitarem el CRAM, etc. Recordeu que és molt important aprendre a tenir cura del medi ambient, des de l’espai verd de la vostra escola i fins la platja o els espais naturals de la ciutat. 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorQuè fer aquest cap de setmana a Cornellà
Artículo siguienteSant Ildefons, una historia compartida a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí