Inicio Actualidad Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Esteu aquí

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional han estat vaccinades avui per tercera vegada

Vacunació de la tercera dosi a la residència municipal de gent gran Penedès.

dimarts, 21 setembre, 2021 – 12:30


Un total de 24 persones han rebut avui la tercera dosi de la vacuna contra la covid a la residència municipal de gent gran Penedès. Aquestes persones ja van rebre la primera vacuna al gener passat, i la segona unes setmanes després. 


Les autoritats sanitàries recomanen administrar una tercera dosi de la vacuna a aquelles persones que tenen un risc alt que es produeixi una resposta immune insuficient amb la pauta convencional (dues dosis). Entre aquestes persones es troben les d’edat avançada que viuen a residències per a gent gran. Per contra, la tercera dosi no es recomana per a la població general. 


Marató de vacunacions al Prat


Al Prat es faran els propers dies dues maratons de vacunació, concretament al Centre Cívic Jardins de la Pau els propers dies 23 i 30 de setembre. Hi podrà acudir tota persona major de 12 anys i sense cita prèvia. Les persones menors de 16 hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta responsable. 


Les vaccinacions es faran en horari de matí (de 9.30 a 13.30 h) i de tarda (de 15.15 a 19.15 h). Per rebre la vacuna cal portar la targeta sanitària o bé un document d’identitat vàlid.


Les autoritats sanitàries animen especialment les persones del grup d’edat d’entre 20 i 34 anys a vacunar-se contra la covid. Aquest col·lectiu és el que presenta actualment un dèficit de vaccinació més preocupant.

 

Artículo anteriorDesenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat
Artículo siguienteAvui es commemora el Dia Internacional de la Pau
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.