Inicio Actualidad El sospitós de provocar els darrers incendis, detingut de nou

El sospitós de provocar els darrers incendis, detingut de nou

Esteu aquí

Una nova acció de la Policia Local ha provocat que l’home s’entregués als cossos de seguretat després d’haver trobat més indicis de les seves actuacions.

divendres, 12 agost, 2022 – 13:15


La Policia Local, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, ha facilitat que el sospitós s’entregués a les autoritats en trobar més indicis que l’incriminaven com a autor dels incendis de contenidors al nucli de la ciutat i d’una parcel·la de terrenys molt a prop del parc Nou. Aquesta mateixa persona ja va ser detinguda durant el mes de juliol, però el jutge va decidir deixar-lo en llibertat. Ara per ara, ja resta a la presó provisional i sense fiança a l’espera de la celebració del judici.

MAS:  Explosió de cultures en la 3a edició de l'Spring Festival


Noves accions de prevenció d’incendis


L’Ajuntament del Prat està treballant en noves solucions per evitar que terrenys de zones urbanes potencialment perillosos cremin davant els avisos i estats d’alerta que s’estan produint durant l’estiu. Així doncs, pròximament es realitzaran cremes prescrites amb col·laboració amb Bombers de la Generalitat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComencen les visites guiades per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat dels Espais naturals del delta del Llobregat
Artículo siguienteL’aigua de la platja del Prat, excel·lent i a gairebé 30ºC
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí