Inicio Actualidad Aprofita l’estiu per gaudir de la ciutat, dels seus equipaments i dels...

Aprofita l’estiu per gaudir de la ciutat, dels seus equipaments i dels seus espais naturals

Durant l’agost, moltes persones marxen de vacances, però moltes d’altres es queden a casa i aquest és un bon moment per redescobrir la ciutat amb calma. També és una bona oportunitat per passejar pels parcs i pels espais naturals de la ciutat o xalar als vespres de les terrasses dels bars i dels restaurants del nostre municipi.

Refresca’t a les piscines

La temporada estiuenca compta amb l’obertura de les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader. Fins al 4 de setembre, romandran obertes de 10.30 a 19.15 hores, sense limitacions per franges horàries. Aquest any, s’han habilitat diferents tipus de tarifes: entrada puntual per a un dia, entrada reduïda (de 17 a 19.15 h), abonaments per 10 o 20 usos o bons per a tota la temporada.

  • Preu únic de 2,15 € per entrar a les piscines de 17 a 19.15 h
  • Preu entrada dia puntual adult: 5,74 € 
MAS:  Quilos X Llibres

www.parcesportiullobregat.com

El descans i l’esport a l’aire lliure

Cornellà compta amb els parcs de Can Mercader, de Can Corts, de Rosa Sensat, de la Ribera i del Canal de la Infanta, a més de la riba del riu, per gaudir d’un entorn natural i ple de vegetació. En aquests espais, es pot practicar esport, llegir un llibre o, simplement, descansar. A més, les places i els parcs infantils del municipi també disposen d’espais d’ombra perquè els més petits puguin divertir-se sense patir els efectes de la calor. En total, hi ha tendals a 14 parcs i places repartits per tots els barris.

També, per als més joves, hi ha pistes esportives, dos parcs de cal·listènia (al costat de la passarel·la del riu i al Camp de les Aigües), dos espais d’skate (al carrer Sevilla i al carrer Martinet) o els patis d’algunes escoles oberts durant les tardes amb activitats esportives dinamitzades, dins del programa Estiu al Pati.

MAS:  El Prat reforça el servei d’assessorament juvenil en salut mental i emocional, que ha atès més d’un miler de casos arran de la pandèmia

Estiu al Pati!

 

Lectura a les biblioteques municipals

Durant el mes d’agost, les biblioteques Central, Sant Ildefons i Marta Mata romandran obertes de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h. Els seus sistemes de climatització ofereixen un confort tèrmic perfecte per evitar els ensurts de les altes temperatures. Per tant, a banda d’estar frescos, també podem gaudir d’una bona lectura i també d’algunes activitats infantils programades. A més també estan senyalitzades com a refugis climàtics d’interior en cas de temperatures extremes.

https://biblioteques.cornella.cat


NOVEL·LA JUVENIL
PUNTO DE INFLEXIÓN
Neal Shusterman. Nocturna, 2022
Llibre recomanat per: Biblioteca Teresa Pàmies
Narrat amb un llenguatge proper i una forta crítica social, ens porta a reflexionar sobre el racisme, els privilegis i l’homofòbia.

POESIA
INDOMABLE: DIARIO DE UNA CHICA EN LLAMAS
Srta. Bebi. Montena, 2017
Llibre recomanat per: Biblioteca Central
Violència, passió i sinceritat són els seus tres components principals.- Te recomendamos -
Artículo anteriorJa pots comprar les entrades per a una tardor de cultura: teatre, música, i espectacles familiars!
Artículo siguienteLa nova llei de memòria històrica busca reparar la repressió econòmica del franquisme
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí