Inicio Actualidad Robòtica i Intel·ligència Artificial a partir de 6 anys, aquest estiu al...

Robòtica i Intel·ligència Artificial a partir de 6 anys, aquest estiu al Citilab

Torna el Tecnoestiu del Citilab, l’activitat que cada estiu s’impulsa des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i que es dirigeix als casals d’estiu, esplais i famílies que vulguin gaudir d’un matí d’aprenentatge vinculat a les noves tecnologies (STEAM), creativitat i diversió. El taller d’aquest any proposa que les nenes i els nens connectin tendències actuals -com ho són la programació i la robòtica- amb una de les activitats econòmiques més antigues i fonamentals per la vida de les persones des del principi de la història de la humanitat: l’agricultura.

Al llarg d’un matí, els i les participants del Tecnoestiu podran aprendre a programar el robot agrícola del Citilab, fer ús de la robòtica i de la Intel·ligència Artificial per innovar en els processos de conreu i comprendre les oportunitats que brinda l’aplicació de la tecnologia en un context real simulat: mapejar el terreny, detectar plagues d’insectes, fer ús d’un dron virtual per eliminar-les i explicar l’experiència al plató de televisió del Citilab.

MAS:  El Servei d’Intervenció Socioeducativa de l’Ajuntament avalua els seus dos anys de posada en marxa amb una jornada tècnica

Més informació al web del Citilab

Requisits i inscripcions

Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu, que ha de ser un matí de dilluns a divendres entre el 27 de juny i el 22 de juliol de 2022. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial al Citilab durant el dia escollit, de 10 a 13 hores. Arribat el moment, es prendran les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries.

El preu és de 6 euros per participant. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 9 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats d’algú més gran de 12 anys. L’activitat està oberta a casals d’estiu, esplais, famílies i grups particulars.

MAS:  Concentració amb motiu de l'aniversari de l'assassinat de Miguel Ángel Blanco

- Te recomendamos -
Artículo anteriorÈxit de participació a la primera desfilada pel Dia de l’Alliberament LGTBI al Prat
Artículo siguienteTornen les Nits d’Estiu per aprofitar la ciutat al juliol!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí