Inicio Actualidad Comença el Carnaval de l’Avarícia!

Comença el Carnaval de l’Avarícia!

Esteu aquí

Les truites són les protagonistes de Dijous Gras, el primer dia del #carnavaldelprat

divendres, 9 febrer, 2024 – 12:00


El Carnaval ja ha començat i l’Avarícia, el pecat rei d’aquest any, ha iniciat el seu mandat amb moltes ganes de festa! Dijous Gras ha començat com mana la tradició amb truites. I les hem vist ben saboroses al Concurs de Truites que s’ha celebrat al Mercat Municipal. A les 10 del matí arribaven les primeres truites. En total, una vintena de truites participants d’estils diversos i amb alguns ingredients molt originals.


El jurat, format per Anna Martín (tinenta d’àrea Educació, Cultura i Comunitat), Marina García, (regidora de Comerç), Valentina Guisado (Associació de Criadors Pota Blava), Rosa Ribas (Mercat Municipal), Sergi Bonillo (restaurant 9Cèntric i Masia Sánchez Casal) i Juan Cruz (Mesón El Cortijo-Posa’t morat) van valorar les truites participants.

MAS:  Presentat el nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat


El guanyador a la truita més gustosa ha estat Adrián Macias, un jove de 21 anys amb la seva truita “La Clàssica”, de patata, ou, ceba i mel. La Conxita Palacín, usuària del Centre Cívic Palmira Domènech, ha guanyat el premi a la truita més creativa, amb “Tortilla con sorpresa”, de patata, ou, formatge, tomàquet fregit i gall dindi. També ha estat l’afortunada en el sorteig amb el premi a la participació entre totes les truites presentades.


A la tarda, als jardins de la Pau, era el moment de la gran Truitada Popular. Més de 2000 ous de la Gran Avícola Torres cuinats amb carinyo i atenció per les mans expertes de les voluntàries de la Casa de Andalucía, l’AV Jardins de la Pau i un grup de joves del Centre Cívic Jardins de la Pau. La música de la Xaranga de la Casa de Aragón ha animat a tot el públic assistent, amb un repertori festiu que ha anat des de Carnaval, Carnaval a Paquito el Chocolatero.


Mentrestant, la primera processó del ninot de Carnestoltes anunciava pels carrers de la ciutat que el Carnaval ja ha començat! Sa Majestat i la cort dels Pecats Capitals tornaven als jardins de la Pau escortats pel foc de Ball de Diables. Era el moment de llegir a tots els assistents el pregó del Rei Carnestoltes. L’Avarícia va encoratjar a tothom a fer guardiola, retallar despesa i engrossir el patrimoni, perquè durant set dies és el pecat rei i s’ha de gaudir del Carnaval. A continuació, els focs d’artifici ha quedat inaugurat el #CarnavaldelPrat!

MAS:  Els col·legis electorals tanquen després d'una jornada que ha transcorregut amb normalitat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEstas serán las consecuencias legales del parricidio de los dos menores de Castro Urdiales, Cantabria?
Artículo siguienteTelepizza marca un hito con su expansión y ventas récord en 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí