Inicio Actualidad Voleu un exemplar de l’obra guanyadora del XI Premi literari Delta?

Voleu un exemplar de l’obra guanyadora del XI Premi literari Delta?

dijous, 2 juny, 2022 – 11:00


Durant els propers dies, es distribuirà a la nostra ciutat la novel·la guanyadora de la XI Edició del Premi Delta de narrativa escrita per dones. Es tracta de la novel·la L’abocador de l’escriptora Eva M. Garrigosa Sola.


Els exemplars estan destinats per als clubs de lectura, les entitats de la ciutat i les persones a títol individual que ho demanin (fins a fi d’existències).


Totes aquelles persones i entitats que vulguin una còpia de L’abocador, la podran sol·licitar a través del correu electrònic dones@elprat.cat per recollir-los a la recepció de les Cases d’en Puig o la Biblioteca.


L’abocador


A l’obra guanyadora s’hi troben tres històries de dones que acaben coincidint en un abocador, aquell lloc on van a parar les escombraries. Cada història té com a protagonista una dona que està a una etapa de la seva vida especialment complicada. Tot i que són històries fictícies, l’autoria s’ha inspirat en històries que ha anat coneixent al llarg de la seva vida.

MAS:  Prop de 1.500 infants del Prat participaran en Jocs Esportius Escolars a partir de novembre


Tallers creació literària


Durant aquest semestre s’ha dut a terme a la Biblioteca Antonio Martín el curs “Relats amb perspectiva de gènere”, un taller d’escriptura literària impartit per M. Rosa Nogué, escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.


Un curs de sis sessions que es va celebrar entre els mesos de febrer i març amb una valoració molt positiva, tant pel que fa a l’assistència (a totes les sessions van participar 18 persones) com pel que fa al caliu creat gràcies al vincle de sororitat creat entre dones assistents.


El taller va ser un espai de creació literària molt enriquidor on les participants, que disposen d’una alta qualitat literària, van acabar de perfeccionar les seves habilitats  d’escriptura.

MAS:  Crida a la solidaritat ciutadana per la crisi humanitària a Turquia i Síria

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl ple del Prat aprova una moció pel dret fonamental a la seguretat i contra l’alarmisme i les fake news
Artículo siguienteEl Prat acollirà el primer bloc d’habitatge cooperatiu íntegrament de lloguer a Catalunya
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí