Inicio Actualidad Tarda d’activitats esportives per a joves a la plaça d’Europa

Tarda d’activitats esportives per a joves a la plaça d’Europa

Aquest divendres 3 de juny les pistes esportives de la plaça d’Europa acullen una nova edició de la Festa Jove de l’Esport, després de l’èxit de la primera edició del passat mes de novembre. Està adreçada a joves de 12 a 21 anys, que podran jugar a volei, 3×3 de bàsquet, tennis taula i futbol bombolla. S”hi pot participar lliurement i sense inscripció prèvia, entre les 17.00 i les 20.00 hores.

Les activitats estaran amenitzades per la música del DJ @genecuee, i també hi haurà avituallament saludable per als participants. La Festa Jove de l’Esport està organitzada pel departament d’Esports municipal amb la col·laboració del departament de Joventut.

READ  Nova edició del Prat Nocturn

 

Més informació

 @esportscornella | @cornellajove


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat acollirà el primer bloc d’habitatge cooperatiu íntegrament de lloguer a Catalunya
Artículo siguienteTractament fitosanitari pel control del pugó
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí