Inicio Actualidad Doble Concert de L’Escola Sona

Doble Concert de L’Escola Sona

Esteu aquí

Un total d’11 grups de pop-rock de L’Escola actuen a La Capsa

divendres, 25 març, 2022 – 14:15


El passat dijous 24 de març un bon grapat de Combos d’alumnes de totes les edats de L’Escola d’Arts en Viu van oferir un doble concert de L’Escola Sona a La Capsa.


En el primer torn del concert, a les 17:30 hores, van actuar 5 grups dels alumnes més petits que formen part d’aquests grups de pop-rock, amb instruments com la guitarra elèctrica, el baix elèctric, el teclat, la bateria o la veu. Tot i tractar-se de nois i noies d’edats entre 8 i 11 anys, van fer unes actuacions de molta qualitat, amb molta força, que van deixar impactat al públic assistent.

READ  Cornellà recupera la Festa del Riu per gaudir de la natura


En el segon torn del concert, a les 19:00 hores, van actuar 4 grups dels alumnes joves i adults, alguns dels quals ja tenen una llarga trajectòria d’estudi a L’Escola i val a dir que el nivell mostrat va ser molt elevat. Van tocar clàssics de la música moderna i temes d’actualitat, fent-ne les seves pròpies versions.


En els propers mesos d’abril i maig els Combos de L’Escola no tenen programat cap concert de L’Escola Sona, això és perquè tots plegats es concentraran en preparar una gran concert de fi de curs, que es realitzarà el dia 16 de juny, i en el que si tot va bé, podrem escoltar els 20 grups de música moderna que hi ha actualment a L’Escola!

READ  Céline Cousteau, productora i directora de cinema documental, al Cornellà Creació


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés de mig miler de persones refugiades d’Ucraïna han passat ja pel punt d’acollida instal·lat a Fundesplai amb l’acompanyament de la Creu Roja
Artículo siguienteEl Prat se suma a l’Hora del Planeta
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí