Inicio Actualidad La cultura, més accessible al jovent amb la nova tarifa Joves.Prat

La cultura, més accessible al jovent amb la nova tarifa Joves.Prat

Esteu aquí

Preu únic de 5 € per a menors de 25 anys al Teatre L’Artesà, La Capsa i Cèntric

dimecres, 9 març, 2022 – 15:00


L’Ajuntament potencia la presència i participació dels joves a la vida cultural de la ciutat impulsant un sistema d’entrades als espectacles  a preu reduït.


Aquest 2022 arrenca la nova tarifa Joves.Prat, amb l’objectiu d’afavorir l’accés dels joves a les programacions d’arts en viu de la ciutat a través d’entrades a preu reduït. Està destinada a totes les persones menors de 25 anys residents al Prat i té un preu únic de 5 euros per a cadascuna de les propostes de pagament del Teatre L’Artesà, La Capsa i el Cèntric Espai Cultural. Les persones joves poden comprar les entrades a preu reduït a través del web dels equipaments així com presencialment en el seu horari d’obertura. Per fer servir aquesta tarifa, caldrà acreditar l’empadronament i la data de naixement a l’accés dels espectacles i concerts.

READ  La fira del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” (CuEme) omple la Plaça de Roigé i Badia de cooperativisme i recaptacions solidàries


- Te recomendamos -
Artículo anteriorSom aquí. No ens havies vist encara?
Artículo siguienteL’Institut Escola Pepa Colomer es reformarà entre aquest any i el vinent
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí