Inicio Actualidad Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022

dimarts, 1 març, 2022 – 09:00


La Convocatòria de projectes artístics /Unzip es posa de nou en marxa! Com sempre amb la voluntat d’incentivar reflexions i transformacions individuals i col·lectives mitjançant pràctiques artístiques, tot posant en relació el territori i les comunitats del Prat.


Aquesta 9a edició parteix del leitmotiv de l’anterior per posar l’accent en la idea de propagació, llavors i simbionts. Conceptes que s’entenen des de la relació entre allò social-natural-artificial, en tant que ens permeten pensar en el contagi i la propagació d’idees, projectes o sintonies.


Oberta fins al 13 d’abril, la convocatòria s’adreça a creadors/creadores, agents culturals, educatius i socials de la ciutat i de tot el territori català, i a qualsevol persona, col·lectiu i entitat amb ganes d’activar idees i projectes a través de propostes i metodologies artístiques diverses.

MAS:  Les ordenances fiscals de 2022 mantenen el suport als sectors més afectats per la covid, graven més els majors patrimonis i incentiven la transició energètica al Prat


Son set modalitats que s’impulsen des de diferents equipaments culturals de la ciutat: ‘Fotografia i societat’ al Centre Cívic Jardins de la Pau, ‘Art al barri’ al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, ‘Audiovisual comunitari’ al Centre Cívic Palmira Domènech, ‘Música i territori’ a La Capsa, ‘Art i educació’ a l’Escola d’Arts Visuals al Prat, i les modalitats ‘Exposició’ i ‘Projecte audiovisual’ al Centre d’Art Torre Muntadas, aquestes dues adreçades exclusivament a artistes i agents culturals locals.


Si vols presentar el teu projecte i tens dubtes, inscriu-te al taller gratuït ‘Prepara el teu dossier d’artista’, que es realitzarà el 14 de març de 17.30 a 19.30 h a l’Escola d’Arts Visuals del Prat.

MAS:  L’escola inunda el carrer a Sant Cosme


Pots consultar tota la informació de la convocatòria al web d’Unzip Arts Visuals: elprat.cat/unzipartsvisuals 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTret de sortida a les commemoracions del Dia Internacional de les Dones al Prat
Artículo siguienteEl festival Dansa Metropolitana torna al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí