Inicio Actualidad Citilab impulsa dos projectes vinculats a la digitalització del comerç local

Citilab impulsa dos projectes vinculats a la digitalització del comerç local

Citilab Cornellà, com a laboratori ciutadà orientat a la innovació social i digital, ha fet públiques les dues millors propostes presentades en l’última convocatòria de la Compra Pública Innovadora, la iniciativa de selecció d’idees innovadores que el centre impulsa anualment amb l’objectiu de donar suport al talent emprenedor i innovador del territori metropolità.

Les dues idees més ben valorades, Digitalizap i CoMecenes, són propostes innovadores per millorar el procés de transformació digital de les empreses del comerç local, un repte social que va ser determinat després de fer un anàlisi en relació a les conseqüències que ha tingut la crisi social, econòmica i sanitària provocada per la COVID-19.

READ  L’Ajuntament, dia a dia, amb la gent gran del Prat

La Compra Pública Innovadora és un instrument que permet testejar la viabilitat d’idees emprenedores, innovadores i amb vocació social. Citilab ha recolzat l’elaboració dels plans de viabilitat i el desenvolupament dels prototips de les propostes seleccionades. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

  • Digitalizap: una formació en matèria de digitalització per als comerços locals
  • CoMecenes: una iniciativa de micromecenatge per ajudar les botigues de venda al detall

Més informació al web del Citilab


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat rep tres reconeixements per la recollida selectiva de paper i cartó
Artículo siguientePortes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al curs 2022-2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí