Inicio Actualidad L’Ajuntament obre un expedient informatiu a l’empresa encarregada del control de cotorres...

L’Ajuntament obre un expedient informatiu a l’empresa encarregada del control de cotorres argentines

dimecres, 10 maig, 2023 – 15:15


L’Ajuntament ha obert un expedient informatiu a l’empresa encarregada del control de plagues. Així ho ha determinat l’alcalde, Lluís Mijoler Martínez, després de tenir coneixement de l’aparició d’unes fotografies que mostren nius amb ous i polls de cotorra argentina escampats al terra del carrer Aneto. L’expedient permetrà identificar si es van cometre errors en l’actuació i depurar les responsabilitats que sigui necessàries a tots els nivells.


L’Ajuntament ha determinat que aquests fets es van produir en el marc de l’actuació de l’empresa encarregada del control de plagues, i no pas en el marc de les tasques de poda. La poda a la ciutat va acabar fa ja més d’un mes i té lloc en un període de l’any que no coincideix amb el període de nidificació d’aquestes aus.


El control de les cotorres argentines és fonamental per preservar la fauna i el medi ambient perquè es tracta d’una espècie invasora, que desplaça altres aus. Per això, l’administració local efectua regularment controls, que en tot cas han d’ajustar-se als protocols i la normativa de protecció animal aplicable en aquest àmbit.


L’expedient informatiu permetrà determinar si això ha estat així en aquesta ocasió, identificar eventuals males praxis, i depurar les responsabilitats que sigui necessàries.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova línia METROBÚS M5 entre Cornellà i Castelldefels
Artículo siguienteEl Ple municipal fa un pas endavant per ampliar el parc d’habitatge públic amb les noves promocions a l’Eixample Sud
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí