Inicio Actualidad Mostra de voluntariat per “posar-li cara” a les persones voluntàries de Cornellà

Mostra de voluntariat per “posar-li cara” a les persones voluntàries de Cornellà

Arriba la segona edició de “Posa-li cara al Voluntariat”, dins del Cicle de Voluntariat organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, amb la voluntat de mostrar els projectes i les persones voluntàries relacionades amb el món del voluntariat a Cornellà. La mostra es farà el divendres 5 de maig de 17 a 20:30h a Can Vallhonrat.

Durant la jornada hi haurà un espai de carpes on cada entitat oferirà informació sobre les tasques que desenvolupen i els projectes socials i solidaris que porten a terme. Estarà amenitzat per Sara Uribe (de 19:30 a 20:30 h), grup format per Oscar Covisa (bateria), Alberto Mofa (baix) i Guillem Camí (piano) que acompanyen la guitarra i la veu de Sara per produir un so més orgànic com a banda de pop, amb la cabuda de diferents estils musicals. 

MAS:  "Què et preguntaries a tu mateix?": una mostra de l'IE Pepa Colomer al CC Sant Jordi-Ribera Baixa

Podreu veure les exposicions:

  • “Posa-li cara al Voluntariat”: coneix a persones diverses que fan voluntariat a Cornellà i els projectes en els quals participen i com els hi repercuteix en la seva vida, ser una persona voluntària a la ciutat.
  • Agafa el punt amb nosaltres, fes-te voluntari/ària”: exposició que explica el servei del Punt de Voluntariat i posa en relleu la importància del voluntariat.

 

Entitats que hi participen:

APRODICO, Associació Contra el Càncer de Cornellà, Botiga Solidària, Amics de la Gent Gran, Coordinadora contra la Marginació, Creu Roja Cornellà, Voluntariat per la llengua, Càritas, ADACC Cornellà, CCAR – Programa Català de Refugi (mentoria), Oncolliga, Llirka Virolai, Fundació Dependents, LECXIT, Corresolidaris & Barcelona Voluntària, APAECatalunya i Fundació Ajuda i Esperança.

Més informació: PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT

MAS:  Innovaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna fidel a la seva cita
Artículo siguienteMesures restrictives davant l’alerta per sequera en fase d’excepcionalitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí