Inicio Actualidad Mostra de voluntariat per “posar-li cara” a les persones voluntàries de Cornellà

Mostra de voluntariat per “posar-li cara” a les persones voluntàries de Cornellà

Arriba la segona edició de “Posa-li cara al Voluntariat”, dins del Cicle de Voluntariat organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, amb la voluntat de mostrar els projectes i les persones voluntàries relacionades amb el món del voluntariat a Cornellà. La mostra es farà el divendres 5 de maig de 17 a 20:30h a Can Vallhonrat.

Durant la jornada hi haurà un espai de carpes on cada entitat oferirà informació sobre les tasques que desenvolupen i els projectes socials i solidaris que porten a terme. Estarà amenitzat per Sara Uribe (de 19:30 a 20:30 h), grup format per Oscar Covisa (bateria), Alberto Mofa (baix) i Guillem Camí (piano) que acompanyen la guitarra i la veu de Sara per produir un so més orgànic com a banda de pop, amb la cabuda de diferents estils musicals. 

Podreu veure les exposicions:

  • “Posa-li cara al Voluntariat”: coneix a persones diverses que fan voluntariat a Cornellà i els projectes en els quals participen i com els hi repercuteix en la seva vida, ser una persona voluntària a la ciutat.
  • Agafa el punt amb nosaltres, fes-te voluntari/ària”: exposició que explica el servei del Punt de Voluntariat i posa en relleu la importància del voluntariat.

 

Entitats que hi participen:

APRODICO, Associació Contra el Càncer de Cornellà, Botiga Solidària, Amics de la Gent Gran, Coordinadora contra la Marginació, Creu Roja Cornellà, Voluntariat per la llengua, Càritas, ADACC Cornellà, CCAR – Programa Català de Refugi (mentoria), Oncolliga, Llirka Virolai, Fundació Dependents, LECXIT, Corresolidaris & Barcelona Voluntària, APAECatalunya i Fundació Ajuda i Esperança.

Més informació: PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna fidel a la seva cita
Artículo siguienteMesures restrictives davant l’alerta per sequera en fase d’excepcionalitat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí