Inicio Actualidad Torna el festival de les Sopes del Món al barri de Sant...

Torna el festival de les Sopes del Món al barri de Sant Cosme

divendres, 28 abril, 2023 – 13:00


El proper dissabte 6 de maig, a les 11 h, a la Plaça de la Remodelació tindrà lloc la 13a edició del festival de Les Sopes del Món. Un concurs de sopes que té per objectiu promoure el coneixement i la relació entre el veïnat de diferents cultures i orígens del barri.


Aquest concurs de sopes està organitzat per l’associació GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) amb el suport de la Secció d’Actuació Integral de Sant Cosme. El projecte pretén, a través de l’elaboració i la degustació de sopes de diferents llocs del món, posar en relació entitats i ciutadania de procedència i realitats personals diverses, en un marc de celebració social i lúdica.


Aquesta 13a edició és la primera que es porta a terme després de la covid19 i té com a objectiu reprendre aquest esdeveniment social i gastronòmic que promou el coneixement i la relació de veïns i veïnes a través de l’ intercanvi cultural gastronòmic, la música, l’art i els  tallers de danses i jocs.


Les sopes presentades al concurs poden ser a títol individual o col·lectiu, totes les persones que presentin sopes a concurs seran obsequiats amb un present i l’organització elaborarà una sopa comunitària, per a que tothom pugui tastar almenys una sopa.


Per poder participar cal fer inscripció prèvia, en el següent enllaç podeu trobar la informació de les bases per participar al concurs i així com el formulari d’inscripció.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÈxit de participació en la quarta edició de la Zona Jove Primavera
Artículo siguienteÀngela Jové, el Rotary Club, Anna García i l’Associació Esportiva Prat, reconeguts amb els Premis Ciutat del Prat pel seu compromís amb el municipi i la comunitat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí