Inicio Actualidad El Pas del Temps, temàtica de la VII Fashion Show de l’Institut...

El Pas del Temps, temàtica de la VII Fashion Show de l’Institut Les Salines

Esteu aquí

És un dels projectes pedagògics amb personalitat pròpia del centre, premiat en la convocatòria de subvencions

dijous, 27 abril, 2023 – 14:30


L’Institut Les Salines va organitzar ahir a la tarda la VII Fashion Show, un dels projectes pedagògics del centre, premiat en la convocatòria de subvencions. L’esdeveniment mostra la feina de l’alumnat de segon del cicle de grau mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, que presenta les seves creacions de pentinats i recollits, ornaments i vestuari a través del Pas del Temps, tot fent servir l’alumnat de primer com a models.


Es tracta, a més, d’una iniciativa que compta amb la col·laboració d’altres departaments del centre, com ara el d’educació física, que s’encarrega de la presentació de l’acte, i el d’agrària, que vetlla pels aspectes relatius a la decoració, la jardineria i la floristeria. També hi intervenen el PFI i l’alumnat dels IFE. La Fashion Show es converteix, doncs, en un projecte col·lectiu d’aprenentatge.


Viatge en el temps, actuacions musicals i recreacions històriques


La desfilada va resultar tot un viatge en el temps, atès que es van poder veure pentinats i estètiques de diverses èpoques històriques. La jornada, oberta a les famílies i al veïnat del barri, va incloure algunes sorpreses, com ara actuacions de cant i de ball, així com recreacions de cada etapa històrica.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPrimera trobada del Consell d’Infants amb les direccions de les escoles de primària
Artículo siguienteÈxit de participació en unes Festes de la Carfoxa Prat que han reivindicat el producte local amb gastronomia i cultura
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí