Inicio Actualidad Èxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal

Èxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal

Esteu aquí

El passat dissabte 25 de març, la ciutadania va poder gaudir d’una jornada festiva per celebrar la Nit de Tapes al Mercat Municipal.

dimecres, 29 març, 2023 – 09:45


Durant l’esdeveniment de la Nit de Tapes, es va poder tastar una gran oferta gastronòmica amb un munt de tapes elaborades amb els millors productes frescos i de qualitat propis de les diferents parades del Mercat municipal.


Acompanyades de bona música, les tapes i begudes es van poder consumir als diferents espais habilitats amb taules i cadires al mateix mercat, des de la sala gran de l’interior fins a la terrassa exterior,  per passar una nit divertida i amb molt de sabor.

MAS:  La Guàrdia Urbana deté el conductor d’un patinet elèctric per anar a 118 km/h, saltar-se un semàfor i anar sense llums


Venedores i venedors del mercat van sorprendre una vegada més amb tapes tan bones i originals, que van exhaurir existències.


Segueix l’Instagram @mercatdelprat per estar al dia de totes les novetats del mercat municipal i conèixer quan seran les properes Nits de Tapes del 2023. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules
Artículo siguienteLa campanya de les Festes de la Carxofa posa cara a la identitat pratenca
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí