Inicio Actualidad La 29a Fira Infantil de Nadal torna al Parc Esportiu Llobregat (PELL)

La 29a Fira Infantil de Nadal torna al Parc Esportiu Llobregat (PELL)

Per segon any consecutiu el Parc Esportiu Llobregat (PELL) torna a acollir la Fira Infantil de Nadal, el saló lúdic i educatiu adreçat al públic familiar i als infants d’entre 3 i 12 anys. El saló s’omplirà d’activitats com: castells inflables, tallers, atraccions firals, karaoke, etc. La  Fira Infantil de Nadal és un dels esdeveniments més esperats per aquesta època i una de les fires més veteranes que torna carregada de noves il·lusions, diversions i sorpreses.

L’espai firal compta amb diferents racons o itineraris distribuïts entre el pavelló poliesportiu del PELL i el hall de l’equipament. A la zona del pavelló els infants trobar inflables, llits elàstics, un circuit d’habilitats organitzat per la Guàrdia Urbana, un karaoke i tallers de manualitats. Entre aquests últims, destaquen el taller de construccions Lego, un taller de confecció de polseres i el taller de maquillatge. 

MAS:  S'obre la convocatòria al 39è. Concurs de Còmics de Cornellà

La part lateral, en el hall, hi ha l’espai de ludoteca, d’uns 50 metres quadrats i la possibilitat de divertir-se en l’espai Cornellà en miniatura, un àrea infantil que permet el joc i el passeig gaudint de reproduccions en miniatura d’edificis i llocs emblemàtics de Cornellà.

Com a les darreres edicions, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Cornellà, a l’exterior del recinte es duran a terme exhibicions de gossos policia que ensenyaran a grans i petits les claus dels ensinistraments d’aquests especials agents de la seguretat.

ENTRADES: Les entrades es poden comprar a la mateixa taquilla, recordem que només els infants paguen entrada, quedant l’accés gratuït per als adults que els acompanyin. 

MAS:  Marcela Romero, una jove de Cornellà entre els premiats a l’Innobus 2022

Fira Infantil de Nadal 2022

Dies oberts al públic: Del 22 al 31 de desembre 2022

25 i 26 de desembre tancat

Horari: d’11 a 20 h excepte 24 i 31 de desembre d’11 a 18 h

Més informació a: www.firacornella.com

AVÍS! – CAMPAMENT ORIENTAL DEL MAG MAGINET Fins al 23 de desembre les entrades (invitacions) poden ser adquirides per persones empadronades a Cornellà. A partir del dia 24 de desembre s’obre a tothom. Com a màxim, podrà accedir a dins de la Fira de Cornellà un adult amb cada nen o nena, encara que és recomanable que sigui el nombre mínim d’adults possible, per poder donar opcions a més nens i nenes de la ciutat. A través del web https://entradescornella.cat/

MAS:  Ja es coneixen les dates de les jornades de portes obertes dels ensenyaments postobligatoris

- Te recomendamos -
Artículo anteriorConsells a tenir en compte davant l’alerta per sequera
Artículo siguienteEl dipòsit de vehicles canviarà la seva ubicació
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí