Inicio Actualidad Novetats al Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Novetats al Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Esteu aquí

Aquest diumenge, l’edició del mes de desembre comptarà amb un taller per fer bosses de tela, una exposició de malbaratament alimentari, es repartiran kits de reciclatge i es podrà gaudir de música d’ambient.

divendres, 9 desembre, 2022 – 09:30


El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà es renova per acabar l’any. El seu funcionament és el mateix que en edicions anteriors, però hi haurà activitats de dinamització relacionades amb una gestió útil de matèries primes, reciclatge i residus. Així, durant la seva celebració, el pròxim diumenge al matí, podreu trobar:


 


  • Un taller per fer bosses de tela a partir de samarretes

  • Una exposició sobre malbaratament alimentari

  • Kits de reciclatge que es repartiran a qui estigui interessat

  • Es potenciarà la compra i venda d’antiguitats i productes de col·leccionisme

  • Música d’ambient, per gaudir d’una jornada més amena


 


L’objectiu de tot plegat és convidar la ciutadania a visitar el mercat així com donar a conèixer els seus valors: la importància de fer un ús raonable dels productes que comprem i, sobretot, fer que tinguin una segona, tercera o quarta vida quan sigui possible


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí