Inicio Actualidad L’encesa de llums dona inici a la campanya de Nadal a Cornellà

L’encesa de llums dona inici a la campanya de Nadal a Cornellà

Des del passat 26 de novembre, amb la tradicional festa d’encesa de llums a la plaça de Catalunya, més de 50 carrers dels diferents barris de la ciutat s’han il·luminat amb garlandes de llums sostenibles que contribuiran a portar la il·lusió del Nadal als carrers i a dinamitzar i potenciar el comerç de la ciutat.

Aquesta és una de les accions que porta a terme l’Ajuntament de Cornellà, en col·laboració amb l’associació Cornellà Compra a Casa per conscienciar la ciutadania de la necessitat de donar suport al petit comerç. Per això amb el lema Per Nadal, ets a casa, compra a Cornellà! també es va posar en marxa, des del passat 1 de novembre i fins al 31 de desembre, una nova edició de la targeta-moneder que es pot adquirir a través del web www.compracornella.cat per 75 euros, amb un saldo de 100 euros, ja que els 25 restants els aporta el consistori.  

A més a més, aquest any la ciutat compta amb 15 elements de llum, als quals se sumen les 16 bústies  vermelles del Mag Maginet i els 9 Maginets il·luminats, gràcies a la col·laboració del comerç local, que un any més organitza la campanya de Nadal.

Així doncs, podreu trobar per la ciutat: 

1/Cinc boles vermelles. Carrer Joan Arús, plaça de la Sardana, plaça de Can Suris, carrer Avellaner i sota el viaducte de Renfe

2/Dues boles nadalenques. Carrer Frederic Soler (cantonada Av. República Argentina) i carrer Montserrat Roig.

3/Ren amb trineu. Plaça Extremadura

4/Trineu. Davant la biblioteca Teresa Pàmies

5/Dos rens. Plaça Josep Tarradellas

6/Avet cònic de 9,20 metres. Plaça Lluís Companys

7/Ós mag. Plaça Pallars

8/Avet Nordik de 8 m amb boles de colors. Can Vallhonrat

9/Avet de 12 metres i carpa de circ. Plaça de Catalunya

  *Com a mesura d’estalvi energètic, l’hora d’apagada dels llums de Nadal serà, en general, una hora abans de l’habitual en els darrers anys: a les 23.00 hores, o bé a les 2.00 de la matinada en vigílies i dates assenyalades.

Bústies, Maginets i Arbres dels Desitjos


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí