Inicio Actualidad Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo...

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

Esteu aquí

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l’estand que l’Oficina de Turisme tindrà a la Fira Avícola

divendres, 25 novembre, 2022 – 19:15


Els Espais Naturals del Riu i la seva rica biodiversitat, edificis històrics com Carrabiners, Semàfor i la Casa Gomis, la gastronomia local i la platja són alguns dels atractius de la ciutat que apareixen en el nou vídeo promocional que ha elaborat Porta del Delta, l’Oficina de Turisme del Prat. A banda de donar a conèixer i promocionar els diferents reclams del municipi, la peça, que es va estrenar la setmana passada al seu canal d’Instagram, vol posar en relleu els valors del turisme de proximitat i el turisme sostenible.


 


Turisme del Prat, present a la 49a edició de la Fira Avícola


El vídeo serà també un dels protagonistes de l’estand que Porta del Delta tindrà a la Fira Avícola, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de desembre a la Granja de la Ricarda. Un cop més, l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament estarà present en aquest esdeveniment per mostrar el millor del territori i la gastronomia de la ciutat aprofitant la gran afluència de visitants que genera aquest consolidat certament entorn del producte local. Enguany, l’estand ens submergirà en l’estètica fresca, trencadora i plena de color del vídeo i ens aproparà a alguns dels elements més emblemàtics de la ciutat, com la Casa Gomis. L’objectiu és animar els visitants a informar-se de l’oferta turística i gastronòmica del municipi i que surtin de la Fira amb ganes de descobrir el Prat.


A més, les persones que visitin l’estand de Porta del Delta podran participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones en el restaurant de la xarxa El Prat Degusta’l que desitgin. Les bases es poden consultar aquí


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí