Inicio Actualidad Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo...

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

Esteu aquí

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l’estand que l’Oficina de Turisme tindrà a la Fira Avícola

divendres, 25 novembre, 2022 – 19:15


Els Espais Naturals del Riu i la seva rica biodiversitat, edificis històrics com Carrabiners, Semàfor i la Casa Gomis, la gastronomia local i la platja són alguns dels atractius de la ciutat que apareixen en el nou vídeo promocional que ha elaborat Porta del Delta, l’Oficina de Turisme del Prat. A banda de donar a conèixer i promocionar els diferents reclams del municipi, la peça, que es va estrenar la setmana passada al seu canal d’Instagram, vol posar en relleu els valors del turisme de proximitat i el turisme sostenible.


 


Turisme del Prat, present a la 49a edició de la Fira Avícola


El vídeo serà també un dels protagonistes de l’estand que Porta del Delta tindrà a la Fira Avícola, que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de desembre a la Granja de la Ricarda. Un cop més, l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament estarà present en aquest esdeveniment per mostrar el millor del territori i la gastronomia de la ciutat aprofitant la gran afluència de visitants que genera aquest consolidat certament entorn del producte local. Enguany, l’estand ens submergirà en l’estètica fresca, trencadora i plena de color del vídeo i ens aproparà a alguns dels elements més emblemàtics de la ciutat, com la Casa Gomis. L’objectiu és animar els visitants a informar-se de l’oferta turística i gastronòmica del municipi i que surtin de la Fira amb ganes de descobrir el Prat.


A més, les persones que visitin l’estand de Porta del Delta podran participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones en el restaurant de la xarxa El Prat Degusta’l que desitgin. Les bases es poden consultar aquí


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat
Artículo siguienteAules d’estudi obertes a cada barri de la ciutat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí