Inicio Actualidad L’Escola d’Humanitats de Cornellà torna a partir del gener

L’Escola d’Humanitats de Cornellà torna a partir del gener

A partir de gener de 2023 l’Escola d’Humanitats de Cornellà de Llobregat reprèn la seva activitat presencial amb nous cursos adreçats a totes les persones,  majors de 16 anys, que vulguin ampliar els seus coneixements  en temes més humanístics, de forma interdisciplinària i que permeti articular processos de reflexió crítics i constructius. 

Per ara, s’han previst tres cursos, en col·laboració amb l’Institut de Formació Continuada de la Universitat de Barcelona IL3-UB: La vida quotidiana dels antics egipcis (del 16 de gener al 20 de març), Posveritat en el pensament filosòfic (del 18 de gener al 22 de març), i Els conflictes del segle XXI (del 19 d’abril al 28 de juny).

Aquests cursos tindran una durada de 20 hores i s’impartiran en sessions de dues hores un dia per setmana, durant 10 setmanes consecutives al Centre Cultural Joan N. García-Nieto, en horari de tarda.

Les inscripcions comencen el 14 de novembre fins al 18 de desembre.
Podeu demanar més informació escrivint al correu escolahumanitats@aj-cornella.cat

   


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí