Inicio Actualidad Estrenem una nova Jugateca!

Estrenem una nova Jugateca!

Esteu aquí

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat, concretament al costat de l’Oficina de Turisme de Can Camins, la Porta del Delta.

divendres, 11 novembre, 2022 – 13:15


El pròxim diumenge comença a funcionar la nova Jugateca de la ciutat. Situat a la platja, té com a objectiu oferir durant tot l’any activitats d’educació ambiental i reforçar l’oferta d’activitats lúdiques i formatives d’aquest àmbit. Durant aquesta temporada de tardor, es duran a terme tres activitats:


Amb aquestes formacions, coneixerem què amaguen les dunes, les aus marines i els perills dels microplàstics pel medi ambient. L’activitat està adreçada a famílies i és totalment gratuïta.

MAS:  Del 29 d’agost al 2 de setembre, talls de tràsit al carrer de Pablo Neruda, per treballs de manteniment de la xarxa d'aigües


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl proper dimecres 16 de novembre, presentació del nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat
Artículo siguienteL’Escola d’Humanitats de Cornellà torna a partir del gener
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí