Inicio Actualidad La Zona Jove de l’Estació torna amb força de la mà de...

La Zona Jove de l’Estació torna amb força de la mà de Poncelam, Marc Seguí i SOFFMM

Esteu aquí

Música urbana, versions festives, màquina i el Pop més actual omplen el pàrquing de l’estació

divendres, 23 setembre, 2022 – 10:30


Una gran varietat d’estils musicals ha posat la banda sonora a un dijous que s’ha sentit força com un divendres. I és que com deia l’expressió ‘Tots els camins porten a Roma’, ahir tot grup de gent caminant  pel Prat portava cap al pàrquing de l’estació.


Aquest dijous, prp de 3000 ànimes s’han reunit allà per a veure els concerts de Poncelam, Marc Seguí i SOFFMM.


El grup liderat per la jove pratenca Irene Poncela va obrir la primera tanda de concerts a l’estació. La proposta de Poncelam és moderna i plena de qualitat a nivell sonor, demostrant que la música potablava està a l’alçada del més gran dels escenaris.


Al Marc Seguí no se li ha notat gens que no tenia la seva actuació prevista. El nom d’aquest mallorquí potser no et sona, però les seves cançons no deixen de sonar a les plataformes musicals de tot el país. Això s’ha fet notar amb un públic entregat des de la primera lletra fins a l’última.


Els valents que han aguantat fins al final de la festa, han pogut gaudir de la sessió de SOFFMM. Una proposta que ha barrejat la música màquina i vanguardia amb tocs d’Hyperpop i música urbana.


Però la de dijous no ha estat una nit on només han gaudit els joves. A la plaça Louis Braille s’ha celebrat el tradicional ball de Festa Major amb l’Orquestra Rosaleda. Una lluita de fanalets que ha acabat amb tres orgulloses parelles guanyadores, que han aconseguit mantenir viva la flama en sentit metafòric i literal.


Al Parc del Fondo d’en Peixo, el grup de versions Hey! Pachucos, ha fet cantat joves i no tan joves amb el seu esperit marxós i els seus hits per tots els gustos. La banda va aconseguir omplir el parc amb més de 800 persones gràcies al seu medley de bandes sonores com Mamma Mia o Grease i versions de tota mena.


Més que Pachucos, els que hàgeu viscut sencera aquesta primera nit de Festa Major potser avui esteu una mica “pachuchos”, però tranquils, res que no curi tota la programació que queda per endavant. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Festa Major 2022 ja ha començat!
Artículo siguienteContinua la gresca pel divendres de Festa Major!
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí