Inicio Actualidad Nova convocatòria d’ajuts a la contractació per a les empreses i per...

Nova convocatòria d’ajuts a la contractació per a les empreses i per a les persones a l’atur que vulguin emprendre

Esteu aquí

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 30 de setembre a la seu electrònica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat

divendres, 9 setembre, 2022 – 10:00


 


L’Ajuntament del Prat, en el marc del Pla d’actuació municipal 2020-2023 i del Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026, va aprovar el passat mes de gener les bases reguladores de les subvencions en l’àmbit del foment de l’ocupació i l’activitat econòmica.


En el marc de les línies de subvenció contemplades per aquestes bases reguladores, figuren dos tipus d’ajut que es podran sol·licitar fins al proper 30 de setembre. D’una banda, les empreses poden sol·licitar ajuts per la contractació de persones del municipi en situació d’atur de fins 5.000 € . Es podran demanar en aquells casos,  en què es contracti de manera indefinida a persones de col·lectius d’especial protecció. Podeu consultar els ajuts i els requisits aquí.


D’altra banda, les persones en situació d’atur podran sol·licitar ajuts per  iniciar una nova activitat econòmica, que comptaran amb una subvenció del 80% de les despeses necessàries per a la seva posada en marxa, de fins a un màxim de 4.000 €. Podeu consultar els ajuts i els requisits aquí.


Per a més informació podeu consultar el web, aquest tríptic o adreçar-vos al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat (c/de les Moreres, 48 / Telf. 93 478 68 78 / oae@elprat.cat).


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova edició de l’Aula de Salut
Artículo siguienteL’Ajuntament lamenta profundament les ferides de quatre gats després d’una crema controlada al Prat i ja els està oferint l’atenció que necessiten
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí